top of page

Franchise - Συνεργάτες...

Το Κέντρο Μελέτης Έξυπνη Ανάπτυξη ξεκίνησε την πορεία του το 2012 από την πόλη της Θεσσαλονίκης. Το 2015 ιδρύθηκε το πρώτο μας Κέντρο και στην Αττική. Από το 2018 και έπειτα, μέσω του franchise μας, λειτουργούν καταστήματα σε διάφορα σημεία της Αττικής αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα (για να δείτε τα καταστήματά μας μεταβείτε στο μενού "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ").

 

Μετά από αυτή την επιτυχημένη πορεία μας, αναζητούμε περισσότερους συνεργάτες με σκοπό την επέκταση της Franchise - αλυσίδας μας σε σημεία της Αττικής αλλά και ολόκληρης της χώρας. Παρέχουμε ένα καθοδηγούμενο πρόγραμμα, από τη δημιουργία της επιχείρησης έως και την πλήρη λειτουργία της, που εγγυάται μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο. Οι συνεργάτες μας λαμβάνουν όλο το απαραίτητο υλικό για την εκπαίδευση των μαθητών καθώς και τις επιπλέον εκπαιδευτικές δραστηριότητες, τη συμβουλευτική γονέων και την εκπαίδευση παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες.

 

Είστε εκπαιδευτικός ή ακόμα και ιδιοκτήτης

κάποιου Κέντρου Μελέτης ή Φροντιστηρίου

Μέσης Εκπαίδευσης και ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε;

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα...

 

Παρακάτω παρουσιάζονται αναλυτικά οι παροχές μας:

 

 

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ FRANCHISE

 

Το Franchise του Κέντρου Μελέτης Έξυπνη Ανάπτυξη έχει οργανώσει έναν ολοκληρωμένο ιστό παροχών και εργαλείων τα οποία χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: α) στο στήσιμο της επιχείρησης καθώς και στη μετέπειτα οργανωμένη και σωστή διαχείρισή της και β) στην αυτή καθαυτή λειτουργία της. Οι δύο αυτές μεγάλες κατηγορίες αναλύονται ως ακολούθως:

 

1.1) Σχετικά με το στήσιμο της επιχείρησης

 

Γνωρίζουμε καλά ότι μπορεί να φαίνεται σε κάποιον δύσκολο να αρχίσει

μια επιχείρηση από το μηδέν. Έτσι, ακολουθούμε μεθοδικά τα παρακάτω

βήματα για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε:

 

α) Η συνεργασία μας αρχίζει από την έρευνα αγοράς που κάνει το Franchise για εσάς, χωρίς καμία χρέωση. Η εν λόγω έρευνα αφορά σε αναλυτική μελέτη της περιοχής που σας ενδιαφέρει ή που θα συναποφασίσουμε, με σκοπό να επιλεχθεί το σωστό σημείο για να βρείτε στη συνέχεια το χώρο που θα στήσετε την επιχείρησή σας. Επιπροσθέτως, η έρευνα περιλαμβάνει στοιχεία σχετικά με τον πληθυσμό της περιοχής, την οικονομική θέση των κατοίκων και φυσικά τα σχολεία, τον αριθμό των μαθητών και τον ανταγωνισμό που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε.

 

β) Σας βοηθούμε να επιλέξετε το κατάλληλο οίκημα. Μπορείτε να επιλέξετε έναν χώρο που θα ξεκινά από τα 50τ.μ. Προτείνουμε σε όλους τους υποψήφιους συνεργάτες μας ο χώρος που θα χρησιμοποιηθεί να είναι τουλάχιστον 80τ.μ. για να δίνει τη δυνατότητα εξάντλησης όλων των υπηρεσιών που παρέχουμε ως Κέντρο Μελέτης. Αφού επιλεχθεί το οίκημα, το Franchise προχωρά για εσάς σε έναν οικονομικό προϋπολογισμό, αρχικά για την αγορά του απαραίτητου εξοπλισμού και στη συνέχεια για τα μηνιαία έσοδα και έξοδα της επιχείρησής σας, τουλάχιστον για τα πρώτα 2 έτη.

 

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι, ανεξαρτήτως περιοχής, το αργότερο από τον τρίτο χρόνο της λειτουργίας σας και έπειτα τα κέρδη υπολογίζονται ότι θα ξεκινούν από τα 2.000€ μηνιαίως.

 

β) Το Franchise φροντίζει να βρει για εσάς τον εξοπλισμό που θα χρειαστείτε στις χαμηλότερες δυνατές τιμές της αγοράς.

 

Το κόστος του απαραίτητου εξοπλισμού υπολογίζεται στα 1.500€ με 2.500€ το ανώτερο, ανάλογα με το πόσα τετραγωνικά μέτρα είναι ο χώρος που θα επιλέξετε.

 

Επίσης, αν το επιθυμείτε, είμαστε σε θέση να βρούμε για εσάς τα όποια συνεργεία θα χρειαστούν για να στήσουν και να διακοσμήσουν το χώρο σας (ελαιοχρωματιστές, συνεργεία τοποθέτησης γυψοσανίδων, ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς κλπ.), στις χαμηλότερες δυνατές τιμές.

 

Το Franchise της Έξυπνης Ανάπτυξης, δεν υποχρεώνει τους συνεργάτες του να αγοράσουν κάποιον συγκεκριμένο εξοπλισμό ή να διακοσμήσουν το χώρο με συγκεκριμένο τρόπο.

 

γ) Παρέχουμε όλη την απαιτούμενη γνώση για τις νομικές διαδικασίες έκδοσης της άδειας λειτουργίας του Κέντρου σας.

 

δ) Γνωρίζουμε τις διαδικασίες που απαιτούνται από το νόμο και μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε σωστά για να συμβληθεί το Κέντρο σας με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία του κράτους, ούτως ώστε να μπορούν οι πελάτες σας να λαμβάνουν την όποια επιστροφή δικαιούνται από το ασφαλιστικό τους ταμείο και έτσι να καλύπτουν μέρος των διδάκτρων ειδικής αγωγής.

 

1.2) Διαχείριση της επιχείρησης

 

Λόγω της πολυετούς εμπειρίας μας στο χώρο του ελεύθερου επαγγέλματος γενικά και της ιδιωτικής εκπαίδευσης ειδικά, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι για να είναι και να παραμένει υγιής και κερδοφόρα μια επιχείρηση θα πρέπει να βασίζεται σε ένα ισχυρό υπόβαθρο. Τα θεμέλια μιας επιτυχημένης επιχείρησης βασίζονται στη σωστή και οργανωμένη διαχείρισή της. Ως εκ τούτου, παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να μπορείτε να διαχειρίζεστε το Κέντρο Μελέτης σας:

 

α) Αρχικά, το Franchise αναλαμβάνει μέσω σεμιναρίων να οργανώσει εσάς και την επιχείρησή σας πριν ακόμη αυτή ξεκινήσει να λειτουργεί. Στα εν λόγω σεμινάρια αναλύονται οι τρόποι προσέλκυσης και συνδιαλλαγής με τους πελάτες καθώς και με τους ίδιους τους μαθητές. Επιπροσθέτως, γίνονται συναντήσεις, τουλάχιστον μία φορά το μήνα, όπου συζητούνται οι απόψεις και τα τυχόν προβλήματα του κάθε μετόχου ξεχωριστά.

 

β) Παρέχουμε βάση δεδομένων για να καταχωρείτε το πελατολόγιό σας με εύκολο και γρήγορο τρόπο. Η εν λόγω βάση δεδομένων είναι κατασκευασμένη από προγραμματιστή ηλεκτρονικών υπολογιστών, αποκλειστικά για τις ανάγκες των Κέντρων Μελέτης Έξυπνη Ανάπτυξη και μπορεί να τη χειριστεί οποιοσδήποτε έχει βασικές γνώσεις επάνω στους Η/Υ. Επίσης, δεδομένου ότι ακολουθεί το μοντέλο μεγάλων ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων του εξωτερικού, μπορεί να παρέχει στατιστικά στοιχεία απαραίτητα για τη διαχείριση του πελατολογίου σας καθώς και για τις πρακτικές διαφήμισης της επιχείρησής σας (marketing).

 

γ) Παρέχουμε δωρεάν έτοιμη ιστοσελίδα, αποκλειστικά δική σας (όχι απλά συμμετοχή στην κεντρική ιστοσελίδα του Franchise), στην οποία μπορείτε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε πράγματα και να τη διαμορφώσετε όπως επιθυμείτε. Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το κόστος κατασκευής μιας απλούστατης ιστοσελίδας ξεκινά από τα 600€, η ιστοσελίδα που παρέχουμε εμείς δωρεάν κοστίζει 1.200€.

 

Το να έχει το κάθε κέντρο τη δική του ιστοσελίδα είναι σημαντικό. Για παράδειγμα, όταν κάποιος αναζητήσει “Κέντρα Μελέτης Αγίας Παρασκευής”, η ιστοσελίδα σας θα προβάλλεται στα πρώτα αποτελέσματα, αν το κέντρο μελέτης σας βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή.

 

δ) Παρέχουμε ολοκληρωμένα και πρωτοποριακά μοντέλα διαφήμισης της επιχείρησής σας. Αναλαμβάνουμε τη γραφιστική κατασκευή των διαφημιστικών σας φυλλαδίων δωρεάν. Επίσης, εφαρμόζουμε πρωτοποριακές ιδέες προώθησης της επιχείρησής σας, που αποδίδουν τα μέγιστα, χωρίς οικονομικό κόστος. Έτσι, το Κέντρο Μελέτης σας θα βρίσκεται συνεχώς σε εγρήγορση προλαβαίνοντας τις ολοένα και περισσότερο αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς.

 

ε) Παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία ηλεκτρονικά και έντυπα (φόρμες, αιτήσεις, ενημερωτικά κείμενα κλπ.) για την ενημέρωση και οργάνωση του εγγεγραμμένου ή πιθανού πελατολογίου σας.

 

στ) Σας βοηθούμε να κοστολογήσετε σωστά όλες τις παροχές του Κέντρου σας με τρόπο ώστε να είναι ανταγωνιστικός και απόλυτα κερδοφόρος.

 

ζ) Ως μέτοχος στο Franchise της Έξυπνης Ανάπτυξης αποκτάται πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα με τίτλο “My-Class” η οποία έχει κατασκευαστεί για τους γονείς των μαθητών σας. Εκεί θα μπορείτε να ανεβάζετε υλικό το οποίο θα αφορά στην πορεία του κάθε μαθητή που συμμετέχει στο Κέντρο σας. Έτσι, ο κάθε γονέας θα μπορεί με το email του, ανά πάσα στιγμή, να εισέλθει στην πλατφόρμα και να δει τις πληροφορίες που αφορούν το δικό του παιδί. Φυσικά, παρέχουμε όλα τα μέσα οργάνωσης του πορτφόλιου του κάθε παιδιού που θα ανεβαίνει στο My Class.

 

​2.1) Καθαυτή λειτουργία της επιχείρησης

 

Αφού αναλύθηκε το μέρος του στησίματος και της διαχείρισης του Κέντρου Μελέτης, ας περάσουμε τώρα στο ουσιαστικό μέρος της λειτουργίας. Τις υπηρεσίες που παρέχουν τα Κέντρα Μελέτης Έξυπνη Ανάπτυξη μπορείτε να τις δείτε στην ιστοσελίδα μας. Όσον αφορά ωστόσο τα μέσα για να λειτουργήσουν σωστά και αποδοτικά οι εν λόγω υπηρεσίες, το Franchise οργανώνεται ως εξής:

 

α) Εκτός από το My-Class που αναφέρθηκε παραπάνω, έχουμε κατασκευάσει και μια ακόμη ηλεκτρονική πλατφόρμα που απευθύνεται αποκλειστικά στους μετόχους του Franchise και την ονομάζουμε “E-Class”.

 

Ως μέτοχος του Franchise μέσω αυτής της πλατφόρμας θα έχετε πρόσβαση:

 

i) Στις λύσεις των ασκήσεων των σχολικών βιβλίων και των σχολικών τετραδίων εργασιών για όλα τα μαθήματα του δημοτικού.

 

ii) Σε παρουσιάσεις κατασκευασμένες από το Franchise, βάσει των στόχων που ορίζει το Υπουργείο Παιδείας, για κάθε κεφάλαιο, κάθε μαθήματος, τις οποίες θα μπορείτε να συμβουλεύεστε για να διδάσκετε με οργανωμένο και αποδοτικό τρόπο, ενώ θα συμβαδίζετε με τη διδασκαλία που γίνεται στα σχολεία.

 

iii) Σε ηλεκτρονικές επιπρόσθετες ασκήσεις, κατασκευασμένες από το Franchise, για να κατανοήσουν οι μαθητές καλύτερα την ύλη.

 

iv) Στο ετήσιο πρόγραμμα με τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Το Franchise της Έξυπνης Ανάπτυξης οργανώνει και ετοιμάζει το ετήσιο πρόγραμμα των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων. Μπορείτε να δείτε το φετινό μας πρόγραμμα στην ιστοσελίδα μας. Στις αρχές κάθε μήνα ανεβαίνουν στο E-Class οι παρουσιάσεις της κάθε εκπαιδευτικής δραστηριότητας μαζί με οδηγίες για την υλοποίησή τους.

v) Στα προγράμματα με τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες που θα εκτελεστούν κατά τις διακοπές των Χριστουγέννων, του Πάσχα και του Καλοκαιριού. Πριν από την έναρξη της κάθε περιόδου ανεβαίνουν στο E-Class οι παρουσιάσεις του κάθε θέματος μαζί με οδηγίες για την υλοποίησή του.

 

β) Κατέχουμε τις διαδικασίες και μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε για τη λειτουργία επιπρόσθετων παροχών όπως είναι η μεταφορά με σχολικό λεωφορείο, το μεσημεριανό φαγητό των μαθητών, η ασφαλιστική κάλυψη για τυχόν ατυχήματα, τα τμήματα Γυμνασίου, τα τμήματα εκμάθησης ηλεκτρονικών υπολογιστών.

 

2.2) Προγράμματα ειδικής αγωγής

 

Στις παροχές των Κέντρων Μελέτης Έξυπνη Ανάπτυξη συμπεριλαμβάνονται και προγράμματα ειδικής αγωγής που αφορούν παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες.

 

α) Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε για εσάς την οργάνωση των προγραμμάτων ειδικής αγωγής.

 

β) Διαθέτουμε και σας παρέχουμε τα κατάλληλα διαγνωστικά εργαλεία, τυπικά και άτυπα τεστ (Λάμδα τεστ, MathPro test κ.α.) μέσω των οποίων μπορεί να διαμορφωθεί ένα πλήρες ιστορικό για το παιδί που αντιμετωπίζει μαθησιακές δυσκολίες καθώς και να προταθεί πρόγραμμα παρέμβασης.

 

3) Κόστος συμμετοχής – Συμπεράσματα

 

Το κόστος συμμετοχής στο Franchise (entry fees) ανέρχεται στα 6.000€. Το κόστος αυτό περιλάμβάνει τη συμμετοχή σε όλες τις παραπάνω παροχές αλλά και στις ομαδικές κινήσεις marketing που αφορούν όλο το δίκτυό μας.

 

Συνοψίζοντας, το συνολικό κόστος για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση δε θα ξεπεράσει τα 8.500€, συνυπολογίζοντας το στήσιμο και τα έξοδα για το Franchise.

 

Στα Κέντρα Μελέτης Έξυπνη Ανάπτυξη η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι η βάση όπου χτίζεται η συνεργασία μας, κύριο συστατικό της οποίας αποτελεί η ανεξάρτητη λειτουργία του κάθε Κέντρου Μελέτης, χωρίς να υπάρχουν υπερβολικές και παράλογες απαιτήσεις από το Franchise.

 

Πατήστε εδώ για να δείτε και να κατεβάσετε τη Σύμβαση Δικαιόχρησης που υπογράφουμε με τους μετόχους μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Το μήνυμά σας έχει σταλεί!

Mόνο για τους μετόχους του Franchise:

bottom of page